tisdag 17 maj 2011

Vad använder man en vinägerreduktion till?

En ren vinäger är de flesta av oss bekannta med som en huvuddel i en dressing eller som en syrahöjare i en sås. Men en vinägerreduktion som Verlaquesprodukter. De smakar väldigt gott när man provar dem i en liten sked men hur kan jag använda dem
Det roliga är att det finns massor av sätt när man tänker till lite grand. Självklart på en sallad. Tänk er en couscoussallad nu på sommaren med förutom en massa härliga grönsaker i också lite frukt. Att då stänka på någon av Verlaques Splasher antingen med citronolivolja och hallon eller med basilikaolivolja och passionsfrukt sätter lite extra fart på det hela. Den klassiska tomatsalladen ger du lite skjuts med balsamreduktionen med soltorkade tomater i. Mums!
Ska du grilla - de mörka balsamreduktionerna är suveräna i marinaden eller att pensla på som en glaze mot slutet.
Vågar du låta en smak gå igenom en hel måltid? Servera en getost toast med Balsamreduktionen med vildhonung till förrätt, glaza med den på köttet du grillar och servera en fruktsallad med lite glass där du ringlar på lite av reduktionen. Lovar dig - det funkar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar