måndag 21 maj 2012

Tapenader och cremer från Languedoc - nyheter hos Foodtwist

Vi på Foodtwist har fått in ett fantastiskt sortiment av 4 cremer och tapenader från Lou Rigalou i södra Frankrike. Perfekta att ha som tillbehör eller på snittar eller röra ner i lite creme fraiche.
Det är en riktigt klassisk grön Tapenade med en perfekt balans mellan sardeller och oliver, en härlig tomatcreme med mozarella, en spännande Sardincreme med espelette den franska chilin från Gascogne och så en Aubergine caviar. Samtliga är i fina små 90 grams burkar och till ett riktigt trevligt pris, 47 kronor per burk - nu har vi dessutom kampanj när man handlar för minst 300:- är det fraktfritt!
Håll också utkik för snart kommer vi ha lite fina paketerbjudande på ett urval av våra produkter.

På utkik efter sommarpresenter kontakta oss gärna direkt på Foodtwist så kan vi hjälpa till. Vad är mera uppskattat än lite goda grilltillbehör, olivoljor och kryddor? Vill du ha ett större antal offererar vi det gärna!

Vill du att vi ska komma ut till ditt företag för direktförsäljning så gör vi det gärna. Kontakt oss direkt  - alla kontaktuppgifter finns på hemsidan eller maila kerstin@foodtwist.se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar