fredag 18 november 2011

Syafrikanska smaker och tävling!

Sydafrika är som de flesta vet ett underbart matland. De är kreativa och tar intryck från öst och väst och norr - ja söder är ju lite tufft men från alla håll som är möjligt.
Därför är det jättekul att kunna presentera våra nya produkter därifrån. Dels 2 produkter i vår populära Verlaqueserie.


Till höger en balsamicoreduktion med soltorkade fikon och till vänster en Splash (dressing) med physalis. Bägge versionerna tillhör de mest populära i Sydafrika så det är jättekul att introducera dem på den svenska marknaden.
Dessutom kan vi som första land introducera den prisbelönta olivoljan från Andante och dessutom i 2 olika versioner. En lite elegantare och en lite rustikare.


Vi vill dessutom flagga för vår tävling. Presentera ditt bästa recept med Foodtwist produkter och du kan vinna ett Sydafrika paket. Dessutom presenterar vi receptet här på vår bloggsida och givetvis på Foodtwist Facebookssida. Gilla du den också! Så är du alltid uppdaterad vad som händer. Du kan tävla fram till den 31 december. Vinnaren utses därefter och presenteras senast den 15 januari! Skicka in ditt tävlingsbidrag på info@foodtwist.se

Självklart finns produkterna att handla på vår hemsida, http://www.foodtwist.se/ och redan nästa vecka finns de ute på ett par ställen och vi kommer ha med den på våra event hos Poggenpohl och Africa Now

Tills dess önskar jag er trevlig mathelg med en twist!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar