tisdag 28 juni 2011

Så vill jag ha maten på sommaren och snart ut på marknad

Sommarmat för mig är mycket fräschhet. Gärna något grillat med en god sallad till. Kanske en salsa. Fräsch precis lagom kokt färsk potatis. Jag har precis lagt upp ett recept på Foodtwist hemsida http://www.foodtwist.se/
med en sallad som funkar både som huvudrätt och som förrätt och som är härligt fräsch. I ärlighetens namn är det kanske inte säsongsvarorna men jag tycker att detta är ingredienser vi ändå måste importera och de är alltid i säsong någonstans. Dessutom kan det vara något att komma ihåg till vintern när vi känner att vi måste ha lite vitaminer och soligt att pigga upp maten med. Apelsin och avocado med mozarella och rostade mandel. En dressing med honung och citron.

Dessutom har vi på Foodtwist bestämt att vi ska vara med på Ljusterö marknad nere vid Linnanäs. Det är nu på lördag den 2 juli och vi kommer sälja både kryddor, oljor och våra vinägerreduktioner och dressingar till härliga sommarpriser. Varför inte ta er dit som en liten sommarutflykt. Det går att komma dit både med bil och båt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar