Ska du bjuda din allra käraste på middag imorgon. Kom på att den här desserten som vi gjorde för att använda upp lite av våra vildhallon från i somras. Röda hallon i ett vackert glas - har du Martiniglas så blir de väldigt trevliga dessertskålar och ovanpå en len Zabaione med lite rödvin. Det går alldeles utmärkt att göra Zabaione för 2. Jag gjorde så här
2 ägg
1 msk socker
2 msk rödvin
Blanda socker och ägg i en liten kastrull och vispa pösigt.
Tillsätt rödvinet och ställ den lilla kastrullen i ett vattenbad i en lite större.
Vispa tills du har en tjock kräm.
Låt svalna medan ni äter er huvudrätt och häll sedan på hallonen och servera och njut.
Foodtwist - produkter som sätter en gyllene twist på din mat och matlagning. Vi importerar produkter av hög och ärlig kvalitet från länder där mat är viktig och du hittar spännande produkter som höjer upplevelsen på vår svenska mat. Du kan använda produkterna till mycket. Mat ska var roligt, gott och ärligt. Foodtwist produkter hittar du i vår e-handel och i utvalda butiker med delikatessortiment Du hittar till Foodtwist sortiment på http://www.foodtwist.se/
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)

Ser verkligen jättegott ut ! Måste prova att göra detta i helgen.
SvaraRadera/ Marie